Bespaar honderden euro's Vergelijk alle fietstrainers & shops Gratis onafhankelijk advies

Top 10 fietstrainers

Een goede fietstrainer is bij uitstek geschikt om niet alleen je conditie, maar ook je prestaties wat betreft het fietsen te verbeteren, binnen een relatief korte tijd. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van de frequentie en de intensiteit waarmee je traint.

Filteren

Het kiezen van de top 10 fietstrainers voor jou

Bij het selecteren van de beste fietstrainer voor jou is het belangrijk om op een rij te zetten wat jouw doel is wat betreft het fietsen. Wil je door middel van het gebruiken van een goede rollerbank kunnen trainen voor een fietstocht of fietsvakantie? Wil je ook bij slecht weer indoor kunnen trainen? Of ben jij je aan het voorbereiden op een wedstrijd of tour met een flinke klim in de route? Voor de recreatieve fietser is een goede rollerbank met bijvoorbeeld de optie om de hoogte (de klim) van de bank in te stellen, voldoende. De sportieve fietser heeft baat bij een fietstrainer waarbij via een handige app een trainingsschema kan worden gevolgd.

Een portable fietstrainer

Reis je veel en wil je op iedere locatie makkelijk kunnen trainen op de fiets? Denk dan aan het aankopen van een kwalitatief goede fietstrainer met een spelspanner en de mogelijkheid om de weerstand (bijvoorbeeld via de Bluetooth op je smartphone) in te stellen bij het trainen. Wij bieden goede portable fietstrainers tegen de laagste prijs in ons handige overzicht. Iedere dag weer vergelijken we de prijzen en aanbiedingen van fietstrainers van alle aanbieders. Dat scheelt zoekwerk! Koop nu jouw beste top 10 fietstrainer tegen de laagste prijs.

Fietstrainer specialist

TomStel een vraag aan Tom

Jouw wensen

Merken
Functies
Prijzen

Fietstrainer kopen? Gratis advies en vergelijken bij alle webshops

Op Fietstrainer.nl ontdek je de fietstrainer die bij je wensen past. Je krijgt gratis fietstrainer advies en daarnaast kan je de beste keuze maken omdat we alle fietstrainers vergelijken. Iedere dag controleren we de prijzen van alle webshops zodat je met zekerheid een webshop kan kiezen en fietstrainer kopen.

Voor elke fietstrainer die via Fietstrainer.nl wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo helpen we elkaar!

Fietstrainer.nl is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x
Tom

Vanwege blessure preventie begonnen met het fietsen. Na verloop van tijd verknocht geraakt aan het fietsen. Met name in de winter veelvoudig op een fietstrainer.

Stel een vraag aan Tom