Bespaar honderden euro's Vergelijk alle fietstrainers & shops Gratis onafhankelijk advies

Over Fietstrainer.nl

Door onze passie voor sport en gezondheid zijn we in 2016 gestart met een échte handige website voor iedereen die interesse heeft in fietstrainers. Op Fietstrainer.nl krijg je gratis advies en kan je fietstrainers vergelijken bij alle webshops. We controleren ieder uur de prijzen zodat je flink kan besparen. Handig!

Fietstrainer kopen

Fietstrainer.nl is géén webshop, je kan bij ons dan ook geen fietstrainer bestellen. Wel zijn we een onafhankelijk vergelijkingswebsite. We geven je eerst onafhankelijke informatie zodat je een slimme keuze kan maken en sturen je dan door naar een betrouwbare webshop waar je een fietstrainer kan bestellen.

De wereld een stukje gezonder maken

Als je via Fietstrainer.nl een bestelling doet bij een webshop dan ontvangen we daar een kleine vergoeding voor. Omdat we de wereld een stukje gezonder willen maken doneren we een vast bedrag aan een goed doel die bijdraagt aan een gezondere wereld. Zo helpen we elkaar!

Fietstrainer specialist

TomStel een vraag aan Tom

Fietstrainer kopen? Gratis advies en vergelijken bij alle webshops

Op Fietstrainer.nl ontdek je de fietstrainer die bij je wensen past. Je krijgt gratis fietstrainer advies en daarnaast kan je de beste keuze maken omdat we alle fietstrainers vergelijken. Iedere dag controleren we de prijzen van alle webshops zodat je met zekerheid een webshop kan kiezen en fietstrainer kopen.

Voor elke fietstrainer die via Fietstrainer.nl wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo helpen we elkaar!

Fietstrainer.nl is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x
Tom

Vanwege blessure preventie begonnen met het fietsen. Na verloop van tijd verknocht geraakt aan het fietsen. Met name in de winter veelvoudig op een fietstrainer.

Stel een vraag aan Tom