Bespaar honderden euro's Vergelijk alle fietstrainers & shops Gratis onafhankelijk advies

Wahoo

Wahoo, officieel Wahoo Fitness, is een merk dat een flink assortiment fitnessproducten op de markt brengt. Professionals hebben allemaal wel al eens kennis gemaakt met de producten van deze fabriek. Het is dan ook zo dat Wahoo zich voortdurend inzet om innovatief te zijn. Het merk wil atleten, professionals en vrijetijdssporters alle gelegenheid bieden om het beste uit hun sport te halen, zodat er niets in de weg staat bij het bereiken en neerzetten van de beste sportprestaties en persoonlijke records. Zo behoort Wahoo tot de eerste merken die aandacht besteedde aan het gebruik van de smartphone bij fitnesstrainingen. Dit kwam voort uit de gedachte dat we tegenwoordig allemaal eigenlijk al de meest belangrijke workout informatie bij ons dragen, op de smartphone. Waarom dan niet de smartphone inzetten om echt alles te meten? Van dit idee heeft Wahoo slim gebruik gemaakt. 

Filteren

Het merk dat op de kleintjes let

Wahoo is toch wel het merk in de wereld van fietstrainers dat alle opties om te besparen beschikbaar wil maken. Dit was dan ook de belangrijkste reden achter het idee om de smartphone te betrekken bij de fitnessproducten. Laten we eerlijk zijn, in de smartphone vinden we een handig GPS systeem, een MP3 speler en de meest uiteenlopende apps op het gebied van fitness, workouts en volledige trainingsprogramma’s. Door de smartphone bij de trainingen te gebruiken kan er worden bespaard in aanschaf van andere technische hoogstandjes. De Wahoo fietstrainers hoeven niet meer per definitie voorzien te zijn van een display en technologie voor het meten van trainingen. Hiervoor kan nu eenvoudig de eigen smartphone worden gebruikt, waardoor er geen kosten worden doorberekend voor het inbouwen van een display. 

Slim gebruik van sensoren in fietstrainers

Wahoo Fitness staat voor eenvoud, effectiviteit en optimaal gebruiksgemak. Een nieuwe innovatie van Wahoo is wel het toepassen van de zogenaamde Sensor Interface. Deze sensoren zorgen ervoor dat smartphones en iPhones in staat zijn om informatie te ontvangen over de training. Het is nu allemaal nog vrij basic, vooral omdat de smartphones en iPhones zelf nog volop in ontwikkeling blijven, maar Wahoo heeft al meerdere malen laten weten dat zij er alles aan zullen doen om de mogelijkheden met de sensoren steeds verder uit te breiden naar mate er ook steeds meer mogelijkheden worden ontwikkeld voor de smartphones en iPhones. Wahoo heeft overigens ook ruim de aandacht besteed aan de toegankelijkheid. Het bedrijf wil dat iedereen optimaal kan profiteren van de voordelen van het gebruik van de telefoon bij een workout. Daarom hebben zij de sensoren zo ontworpen dat deze compatibel zijn met werkelijk alle types smartphones. 

De fitnessproducten van Wahoo

Wahoo begon ooit als een relatief klein bedrijf met de focus op algemene fitnessartikelen. Echter, de grote successen van Wahoo hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf steeds verder heeft kunnen groeien. Vandaag de dag is het een onderneming die wereldwijd verkoopt aan zowel professionals als vrijetijdssporters. Wahoo fitnessproducten zijn dan ook thuis en in de sportschool te vinden, en dat zegt toch iets over de kwaliteit van de producten. Het assortiment van Wahoo is veelzijdig, met onder meer diverse smart fietstrainers, hartslagmonitoren, fietscomputers en fietssensoren. Daarnaast levert Wahoo ook praktische telefoonhoesjes voor tijdens het trainen en een diversiteit aan accessoires. 

Wahoo in ons overzicht

Natuurlijk kun je diverse Wahoo producten terug vinden in ons uitgebreide overzicht. Op de eerste plaats kan je uiteraard kennis maken met de diverse Wahoo fietstrainers, maar daarnaast zijn onder meer ook diverse accessoires van Wahoo in het overzicht opgenomen. Wahoo is een merk dat je altijd kwaliteit garandeert, tegen een nette prijs. Wahoo is eigenlijk een merk dat ervaren moet worden om overtuigd te raken van de kracht van het label.

Fietstrainer specialist

TomStel een vraag aan Tom

Jouw wensen

Merken
Functies
Prijzen

Fietstrainer kopen? Gratis advies en vergelijken bij alle webshops

Op Fietstrainer.nl ontdek je de fietstrainer die bij je wensen past. Je krijgt gratis fietstrainer advies en daarnaast kan je de beste keuze maken omdat we alle fietstrainers vergelijken. Iedere dag controleren we de prijzen van alle webshops zodat je met zekerheid een webshop kan kiezen en fietstrainer kopen.

Voor elke fietstrainer die via Fietstrainer.nl wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo helpen we elkaar!

Fietstrainer.nl is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x
Tom

Vanwege blessure preventie begonnen met het fietsen. Na verloop van tijd verknocht geraakt aan het fietsen. Met name in de winter veelvoudig op een fietstrainer.

Stel een vraag aan Tom