Bespaar honderden euro's Vergelijk alle fietstrainers & shops Gratis onafhankelijk advies

Tacx

Tacx is een merk dat ervoor zorgt dat er nooit twijfel hoeft te bestaan over de hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf heeft al meer dan een halve eeuw ervaring in de branche. In 1957 werd de onderneming gestart als een fietsenhandel, maar door de jaren heen is Tacx steeds verder gegroeid. Tegenwoordig kan Tacx worden gezien als innovatief merk met een sterke liefde voor de wielersport.

Filteren

Wereldwijde bekendheid als A-label

Tacx maakt trainers die alle verwachtingen ruimschoots overtreffen. Het is dan ook niet voor niets dat de meest gedreven Pro Teams kiezen voor de Tacx trainers. De onderneming heeft het voor elkaar gekregen om wereldwijd bekendheid te genieten als absoluut A-label. Tacx legt in iedere trainer een flinke dosis kennis, ervaring en vaardigheid. Daarnaast worden ook creativiteit en innovatie aangesproken om uitmuntende modellen op de markt neer te zetten. Uiteraard wordt er voortdurend een optimale aandacht besteed aan het realiseren van de hoogste kwaliteit en de beste mate van duurzaamheid binnen ieder model Tacx trainer. 

Voortdurend de controle in eigen handen

We leven in een maatschappij waarin fabrikanten zo snel mogelijk willen werken om op een zo kort mogelijke termijn een goede omzet te realiseren. Hierdoor kiezen steeds meer ondernemingen ervoor om bepaalde productieprocessen uit te besteden, waardoor de interne processen sneller kunnen verlopen. Dit heeft als nadeel dat er geen volledige controle over de kwaliteit bestaat. Tacx wil de kwaliteit niet uit handen geven en kiest er dan ook voor om praktisch alles in eigen beheer te houden. Voordat een Tacx trainer op de markt verschijnt wordt deze voortdurend geperfectioneerd en geoptimaliseerd. Steeds opnieuw vinden er kwaliteitscontroles plaats, zodat ook van de allernieuwste Tacx trainers een optimale kwaliteit gegarandeerd kan worden. 

Het productieproces

Een idee voor een nieuwe Tacx trainer wordt uitgewerkt op de tegentafel tot een model dat goed genoeg is om er een prototype van de maken. Deze prototypes worden gemaakt met een 3D printer, waardoor er direct een realistisch beeld van het ontwerp bestaat. Vervolgens moet het model worden goedgekeurd en kan deze in productie worden genomen. Er worden robots ingezet voor het lassen van stalen onderdelen, spuitgietmachines voor het realiseren van de onderdelen van kunststof en een volledig geautomatiseerde assemblagelijn die ervoor zorgt dat alle onderdelen samenkomen en tot een geheel worden gemaakt. Tacx maakt zelfs de matrijzen voor alle Tacx trainers zelf. 

Tacx blijft in contact

De Tacx trainers zijn zeer populair en dit heeft zeker niet alleen met de hoge kwaliteit te maken. Een ander zeer groot pluspunt van Tacx is wel dat het bedrijf altijd in contact blijft met de huidige en nieuwe gebruikers van de Tacx trainers. Zo is Tacx met grote regelmaat terug te vinden op beurzen en evenementen, om presentaties te geven en geïnteresseerden op een vrijblijvende en ongedwongen wijze kennis te laten maken met de Tacx trainers. Ook Nederland wordt hiermee niet vergeten. Daarnaast gaat Tacx zelfs naar beurzen in Zuid-Korea, Australië, Amerika, Frankrijk, Polen en bijvoorbeeld Denemarken. 

De meest innovatieve modellen

Alles bij elkaar genomen staat Tacx met de Tacx trainers gewoon voor alles wat je mag verwachten. Zo kan je kiezen voor een zeer uitgebreide Tacx trainer met diverse computerelektronica. Hiermee kan je niet alleen informatie registreren zoals bijvoorbeeld de hartslag, het vermogen, de cadans en de snelheid die gereden wordt, maar het is met een nieuw model Tacx trainer zelfs mogelijk om online te racen tegen anderen van over de hele wereld en om in uniek vormgegeven virtuele omgevingen te rijden. Dit is natuurlijk een heel nieuwe ervaring die een echte liefhebber van de Tacx trainers gewoonweg niet wil missen. Eigenlijk is het ook helemaal niet zo verwonderlijk dat Tacx in meer dan tachtig landen met groot succes wordt verkocht.

Fietstrainer specialist

TomStel een vraag aan Tom

Jouw wensen

Merken
Functies
Prijzen

Fietstrainer kopen? Gratis advies en vergelijken bij alle webshops

Op Fietstrainer.nl ontdek je de fietstrainer die bij je wensen past. Je krijgt gratis fietstrainer advies en daarnaast kan je de beste keuze maken omdat we alle fietstrainers vergelijken. Iedere dag controleren we de prijzen van alle webshops zodat je met zekerheid een webshop kan kiezen en fietstrainer kopen.

Voor elke fietstrainer die via Fietstrainer.nl wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo helpen we elkaar!

Fietstrainer.nl is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x
Tom

Vanwege blessure preventie begonnen met het fietsen. Na verloop van tijd verknocht geraakt aan het fietsen. Met name in de winter veelvoudig op een fietstrainer.

Stel een vraag aan Tom