Bespaar honderden euro's Vergelijk alle fietstrainers & shops Gratis onafhankelijk advies

Minoura

Minoura maakt de meest geavanceerde fietsonderdelen en –accessoires met behulp van de vooruitstrevende technologieën waar Japan bekend om staat. Het bedrijf werd op 1 december 1933 al opgericht en draagt de volledige naam Minoura Advanced Pro Goods. De familie Minoura staat nog altijd aan het roer. Op dit moment zijn Koji, Hiroshi, Takashi en Tsuneko Minoura verantwoordelijk voor het ontwerpen en vervaardigen van de nieuwste producten van het merk. Minoura maakt niet alleen de mooiste fietsonderdelen van de hoogste kwaliteit, maar staat ook bekend om de duurzame accessoires, zoals de bidonhouders en de unieke Smartphone Bikemount.

Filteren
Jammer, geen producten gevonden bij jouw wensen. Pas ze hiernaast aan.

De derde generatie Minoura

Aan het einde van 1933 werd Minoura actief in de markt en inmiddels is het de derde generatie die de leiding over het bedrijf heeft. Steeds opnieuw staan er opvolgers klaar, met nieuwe ideeën. Hierdoor blijft Minoura voortdurend inventief, vooruitstrevend en succesvol. Het Japanse familiebedrijf combineert een precieze uitwerking met de hoogste kwaliteit en zorgt hierbij voor een optimale presentatie van ieder nieuwe product. Daarnaast wordt er altijd de volle aandacht besteed aan de uitstekende functionaliteit van de producten van Minoura. Het bedrijf voert dan ook alles in eigen beheer uit, van productontwerp tot productontwikkeling, van inkoop tot verkoop en van fabricage tot marketing. Hierdoor houdt het Japanse familiebedrijf voortdurend de controle in eigen handen. 

Vernieuwende fietstrainers

Als er iets is waar Minoura duidelijk voor staat, dan is het wel innovatie. Het bedrijf was bijvoorbeeld de eerste onderneming binnen de specifieke branche die in de fabriek gebruik ging maken van gerobotiseerde machines. Niet alleen kon er op die manier veel meer geproduceerd worden om aan de grote vraag te kunnen voldoen, maar de kwaliteit kon natuurlijk ook optimaal worden gehouden. Daarnaast is de afwerking bijzonder constant, en dit brengt voor gebruikers de nodige voordelen met zich mee. De onderneming houdt zich ook veel bezig met het bedenken van compleet nieuwe producten. De magneetweerstand die op fietstrainers te vinden is, is bijvoorbeeld een uitvinding die door Minoura is bedacht en gerealiseerd. Diverse andere fabrikanten maken nu ook gebruik van deze uitvinding, waaruit blijkt dat het concept bijzonder goed doordacht en effectief is. 

Eenvoudig en toch uniek

Minoura streeft ernaar om constant vooruit te blijven lopen op de veranderende ontwikkelingen in de fietswereld. De trainingen moeten van het hoogste niveau zijn, en dan nog liever een stapje hoger. Het bedrijf legt dan ook alle kennis en kunde in ieder ontwerp, zodat alles gewoonweg klopt. Het is belangrijk voor Minoura om kwaliteit te leveren die nergens anders ter wereld gemaakt kan worden. De onderneming geeft dan ook aan dat de hoogste kwaliteit een garantie is wanneer er ‘made in Japan’ op het product aangeduid staat. 

Ontwikkelingen in de trainingswereld

De laatste tien jaren is er veel veranderd in de wereld van fietsen, en natuurlijk fietstrainingen. Minoura blijft up to date met de laatste ontwikkelingen. Zo gebruiken we nu smartphones bij onze trainingen, om alles gemakkelijk te meten tijdens het trainen of bijvoorbeeld om muziek te luisteren zonder een aparte MP3 speler te gebruiken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook erg veel nieuwtjes op het gebied van trainingen zelf. We hoeven bijvoorbeeld niet meer doelloos voor ons uit te staren tijdens de fietstrainingen, maar kunnen ons ook vermaken op wereldroutes die door middel van virtual reality (VR) om ons heen worden gebouwd. Het draait om het verleggen van grenzen in de wereld van fietstrainers en fietstrainingen, en daar gaat Minoura graag in mee. Tijdens het 80-jarig jubileumfeest van het merk, in 2013, gaf de onderneming dan ook aan klaar te zijn voor een mooie toekomst, met veel nieuwe innovaties, praktische oplossingen en hoogwaardige benodigdheden. Kortom, Monoura is nog lang niet klaar

Fietstrainer specialist

TomStel een vraag aan Tom

Jouw wensen

Merken
Functies
Prijzen

Fietstrainer kopen? Gratis advies en vergelijken bij alle webshops

Op Fietstrainer.nl ontdek je de fietstrainer die bij je wensen past. Je krijgt gratis fietstrainer advies en daarnaast kan je de beste keuze maken omdat we alle fietstrainers vergelijken. Iedere dag controleren we de prijzen van alle webshops zodat je met zekerheid een webshop kan kiezen en fietstrainer kopen.

Voor elke fietstrainer die via Fietstrainer.nl wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo helpen we elkaar!

Fietstrainer.nl is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x
Tom

Vanwege blessure preventie begonnen met het fietsen. Na verloop van tijd verknocht geraakt aan het fietsen. Met name in de winter veelvoudig op een fietstrainer.

Stel een vraag aan Tom