Bespaar honderden euro's Vergelijk alle fietstrainers & shops Gratis onafhankelijk advies

Elite

Elite is een merk waar je altijd de hoogste verwachtingen van mag hebben. Dit heeft mede te maken met het feit dat het bedrijf wordt geleid door mensen die zelf echt een passie voor fietsen hebben. De fietstrainers van Elite worden dan ook zo ontworpen dat er een pure fietsbeleving ontstaat, waar je altijd het maximale uit kan halen. Het is dan ook niet heel gek dat de meest legendarische wielrenners al de top hebben bereikt door gebruik te maken van de technische hoogstandjes van Elite. De firma bestaat al meer dan dertig jaar en heeft steeds verder kunnen groeien. Het assortiment bestaat inmiddels uit tientallen fietstrainers en accessoires, zowel voor professionals als voor de vrijetijdstrainers. 

Filteren
Jammer, geen producten gevonden bij jouw wensen. Pas ze hiernaast aan.

De behoeften van professionals

Elite is groot geworden door zich transparant op te stellen. Het bedrijf is open naar haar doelgroep toe, maar andersom geldt dit ook zo. Voortdurend blijft Elite vragen stellen aan de gebruikers van de Elite producten, en dan voornamelijk aan de professionals. Het zijn immers deze topsporters die als geen ander weten hoe zij het maximale uit de sport kunnen halen en wat zij hiervoor nodig hebben. Elite luistert naar de behoeften van deze sporters om nieuwe ontwerpen te maken, maar neemt ook alle kritiek op professionele wijze in zich op om veranderingen dor te voeren. Hierdoor ontstaat er voortdurend een assortiment dat volledig gericht is op wat de sporter nodig heeft. 

Sponsor van de grootste evenementen

Topsporters kennen de producten van Elite als geen ander. Elite heeft dan ook niet alleen de meest uiteenlopende hoogwaardige fietstrainers op de markt gebracht, maar ook diverse handige accessoires, zoals bijvoorbeeld bidons en flessen. Of wat dacht je van de rollers en zelfs de unieke Ozon-Elite prestatie crèmes. Voor Elite is het eigenlijk nooit teveel gevraagd. Deze firma maakt vrijwel alles wat de sporter nodig heeft, of zelfs maar nodig denkt te hebben. Mede hierdoor heeft Elite ook echt naam gemaakt in de top van de sportwereld. Zo is Elite sponsor van onder meer grootse evenementen als de Tour de France, Giro d’Italia, Parijs Roubaix en het WK. Elite blijft in beweging en komt steeds opnieuw met nieuwe producten die ontworpen zijn door een intern team van ingenieurs en onderzoekers. Alle nieuwe producten worden eerst uitgebreid getest door de kampioenen van de World Tour voordat deze daadwerkelijk op de markt verschijnen. 

Waar staat Elite nu echt voor?

Elite heeft een rijke geschiedenis en heeft eindeloos veel zaken om trots op te zijn. De firma zelf geeft aan dat zij vooral staan voor respect, solidariteit en loyaliteit. Daarnaast vinden zij dat Elite is uitgegroeid tot een symbool van de onmisbare culturele identiteit. De onderneming richt zich vooral op het neerzetten van de meest unieke innovaties. Zij streven ernaar steeds opnieuw ontdekkingen te doen die de sportwereld een nieuwe boost zal geven. Hierbij worden de pijlen uiteraard voornamelijk gericht op de fietstrainers voor zowel de professionals als de vrijetijdssporters. 

Waarom Elite?

In ons overzicht kan je uitgebreid kennis maken met de producten van Elite. Op de eerste plaats zijn er natuurlijk de innovatieve fietstrainers van Elite. Deze fietstrainers zijn er in diverse modellen, van relatief basic tot bijzonder uitgebreid. Ook zijn deze uiteraard in diverse prijsklassen te verkrijgen. Naast de Elite fietstrainers kun je in het overzicht natuurlijk meer fitnessproducten van Elite vinden, zoals bijvoorbeeld trainingsmatten, wielsteunen en zweetvangers. Elite biedt je altijd het beste, zodat jij je uitsluitend hoeft te richten op het neerzetten van de beste sportprestaties. Niet voor niets zweren de topsporters bij dit merk. Daar kan jij natuurlijk ook deel van uit gaan maken, door kennis te maken met de topkwaliteit van Elite.

Fietstrainer specialist

TomStel een vraag aan Tom

Jouw wensen

Merken
Functies
Prijzen

Fietstrainer kopen? Gratis advies en vergelijken bij alle webshops

Op Fietstrainer.nl ontdek je de fietstrainer die bij je wensen past. Je krijgt gratis fietstrainer advies en daarnaast kan je de beste keuze maken omdat we alle fietstrainers vergelijken. Iedere dag controleren we de prijzen van alle webshops zodat je met zekerheid een webshop kan kiezen en fietstrainer kopen.

Voor elke fietstrainer die via Fietstrainer.nl wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo helpen we elkaar!

Fietstrainer.nl is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x
Tom

Vanwege blessure preventie begonnen met het fietsen. Na verloop van tijd verknocht geraakt aan het fietsen. Met name in de winter veelvoudig op een fietstrainer.

Stel een vraag aan Tom