Bespaar honderden euro's Vergelijk alle fietstrainers & shops Gratis onafhankelijk advies

Bkool

Bkool is een modern merk dat zich graag richt op sporters die nog jong van geest zijn. Door ruim te denken kan je meer uit je trainingen halen en daarom legt Bkool de focus op innovatie en vernieuwing. Het merk biedt de beste oplossingen als het gaat om geavanceerde fietstrainers en fietssimulators, in combinatie met een zogenaamd analyse platform. Het analyse platform is ook apart te verkrijgen voor iedereen die al in het bezit is van een fietstrainer. Je krijgt er als vanzelf een ruim opgezet sociaal netwerk bij, waardoor je in contact kan komen te staan met duizenden sporters over de hele wereld.

Filteren
Jammer, geen producten gevonden bij jouw wensen. Pas ze hiernaast aan.

Zo veel voor zo weinig

Een heel groot ander voordeel van Bkool is wel dat dit merk de ervaring van een fietstrainer gunt aan iedere sporter. Of je nu al professioneel traint op een fietstrainer of voor het eerst kennis wilt maken met een fietstrainer, of je nu een heel dikke portemonnee hebt of eentje die aan het einde van de maand al behoorlijk leeg lijkt. Bkool wil er zijn voor iedereen en daarom zet het merk zich in om de meest krachtige, effectieve en innovatieve fietstrainers op de markt te zetten tegen een prijs die op slechts de helft van gemiddelde fietstrainer prijzen ligt. Dat is natuurlijk een leuke bijkomstigheid, zeker als je niet alleen jezelf een plezier wilt doen, maar ook je portemonnee. 

Trainen op een professionele wielerbaan

Bkool maakt het mogelijk om je trainingen bijzonder realistisch te maken, waardoor de ervaring zeer intens is. Bkool is zeker een goede keuze als je lange afstanden wilt afleggen en je training steeds naar een hoger niveau wilt tillen. Je kunt met Bkool een fietsroute rijden die goed bij je past, ergens ter wereld, zodat je gemakkelijk gebruik maakt van de training die het best bij jou aansluit. Je kan ritjes over de hele wereld maken, maar je kan met Bkool ook rijden op een professionele wielerbaan in 3D. Niets in mooier dan een beleving op een echte wielerbaan en de stimulans om het maximale uit je training te halen. Neem het op tegen wielrenners van over de hele wereld of ga de strijd aan met virtuele wielrenners. In geen geval zal het je gemakkelijk gemaakt worden. 

De Bkool fietssimulator is uniek

De ene fietstrainer is de andere niet, en ook de ene training is de andere niet. Het gaat uiteindelijk om wat jij eruit wilt halen, maar er mag toch zeker wel gezegd worden dat de Bkool fietssimulator uniek is. Op de eerste plaats is dit de enige simulator ter wereld die je toestaat om in een Bkool 3D wereld een bijzondere route te rijden. Daarnaast is het ook de enige simulator ter wereld die gebruik maakt van Bkool 3D Real Weather, waardoor er werkelijk het klimaat geproduceerd wordt die jij selecteert voor je training. Het is tevens de enige simulator die je de mogelijkheid biedt om je eigen 3D simulaties en videoroutes te creeren en te gebruiken. Unieker dan dit wordt het eigenlijk niet. Dit laat toch wel zien dat Bkool echt een merk is voor jonge sporters die op de meest indrukwekkende manier de top willen bereiken.

Fietstrainer specialist

TomStel een vraag aan Tom

Jouw wensen

Merken
Functies
Prijzen

Fietstrainer kopen? Gratis advies en vergelijken bij alle webshops

Op Fietstrainer.nl ontdek je de fietstrainer die bij je wensen past. Je krijgt gratis fietstrainer advies en daarnaast kan je de beste keuze maken omdat we alle fietstrainers vergelijken. Iedere dag controleren we de prijzen van alle webshops zodat je met zekerheid een webshop kan kiezen en fietstrainer kopen.

Voor elke fietstrainer die via Fietstrainer.nl wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo helpen we elkaar!

Fietstrainer.nl is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x
Tom

Vanwege blessure preventie begonnen met het fietsen. Na verloop van tijd verknocht geraakt aan het fietsen. Met name in de winter veelvoudig op een fietstrainer.

Stel een vraag aan Tom